appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Politiek redacteur Peter Kee neemt je mee naar de achterkamertjes, stelt je voor aan de belangrijkste spelers en geeft je een exclusief inkijkje in de politieke paleisintriges. Reconstructies van het belangrijkste nieuws op Het Binnenhof.

#12 - Ophef om beschermingswet agenten (S02)

vrijdag 5 juni 2020, 18:12 uur

In tijden van onrust over politiegeweld staat de Eerste Kamer op het punt een wet te behandelen waarin politieagenten worden beschermd, nadat ze geweld hebben gebruikt. Waarom moet deze wet er komen? We bespreken het met Tweede Kamerlid voor D66 Maarten Groothuizen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1