appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Politiek redacteur Peter Kee neemt je mee naar de achterkamertjes, stelt je voor aan de belangrijkste spelers en geeft je een exclusief inkijkje in de politieke paleisintriges. Reconstructies van het belangrijkste nieuws op Het Binnenhof.

#19 - Online personality politici: 'Ze zijn niet authentiek' (S03)

vrijdag 5 februari 2021, 13:37 uur

Je politieke ster doen rijzen in het social media tijdperk en je online personality laten zegevieren is nu tijdens de 'coronacampagne' belangrijker dan ooit. Wie doen het goed en waar liggen nog volop kansen?

In deze 'Week van Kee' neemt onze eigen politiek duider Peter Kee, die al jaren vanuit het holst van de Haagse kaasstolp de verkiezingen volgt, je mee in de wereld van politiek en social media.

Te gast zijn Anne Stokvis, hoofdredacteur bij een strategisch merkenbureau en heeft een aantal succesvolle online campagnes op haar naam staan. Ook bellen we met de lijstrekker van de SGP Kees van der Staaij. Wat doet hij eigenlijk goed op de socials en waar kan hij nog wat extra stappen zetten?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1