appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Politiek redacteur Peter Kee neemt je mee naar de achterkamertjes, stelt je voor aan de belangrijkste spelers en geeft je een exclusief inkijkje in de politieke paleisintriges. Reconstructies van het belangrijkste nieuws op Het Binnenhof.

#17 - Helft van gemeenten nog niet klaar voor verkiezingen (S03)

vrijdag 22 januari 2021, 15:14 uur

Moeten de verkiezingen wel of niet doorgaan in maart? Deze vraag wordt steeds vaker gesteld. Tweede Kamerlid Henk Krol en burgemeester van Ede René Verhulst zien de verkiezingen liever verplaatst worden naar juni. In de Week van Kee vertellen ze waarom.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1