appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De verkiezingen van alle kanten

Renze Klamer presenteert een selectie van de beste politieke radioverhalen van NPO Radio 1, handzaam samengevat en kernachtig teruggebracht tot een podcast van ca. 25 minuten, met daarin interviews, debatten, commentaren en bijzondere politieke uitspraken die gedaan zijn in de verschillende programma’s.

Podcast afleveringen

#9 Slotaflevering, met Asscher, Freek en een speech voor Klaver

woensdag 15 maart 2017, 08:00 uur

Download

Asscher over Turkije, Freek over Aardbevingen en een speech voor Jesse Klaver

#8 Churandy als premier, Jesse als Bob de Bouwer en Cohen op de bres voor Asscher

zaterdag 11 maart 2017, 12:00 uur

Download

In deze achtste podcast De Verkiezingen van Alle Kanten praat Renze Klamer je weer helemaal bij over het moois dat Radio 1 te bieden heeft op weg naar de stembus.

#7 Met Pechtold de weg op, Geschiedenisles met lijsttrekkers en op campagne met Thierry Baudet

woensdag 8 maart 2017, 13:00 uur

Download

In deze zevende podcast De Verkiezingen van Alle Kanten praat Renze Klamer je weer helemaal bij over het moois dat Radio 1 te bieden heeft op weg naar de stembus.

#6 Asscher ontleed, Buma over zijn kinderen en de vrouw van Halbe Zijlstra

zaterdag 4 maart 2017, 12:00 uur

Download

In deze zesde podcast De Verkiezingen van Alle Kanten praat Renze Klamer je weer helemaal bij over het moois dat Radio 1 te bieden heeft op weg naar de stembus.

#5 Segers vs Lubach, posters plakken in Amsterdam en Democratie begint bij jezelf

woensdag 1 maart 2017, 00:00 uur

Download

In deze vijfde podcast De Verkiezingen van Alle Kanten praat Renze Klamer je weer helemaal bij over het moois dat Radio 1 te bieden heeft op weg naar de stembus.

#3 Het NPO Radio1 verkiezingsdebat in sneltreinvaart

vrijdag 24 februari 2017, 00:00 uur

Download

In de derde podcast De Verkiezingen van Alle Kanten: Neemt Renze Klamer u bij de hand bij de belangrijkste momenten van het NPO Radio1 verkiezingsdebat. In ongeveer 20 minuten bent u helemaal op de hoogte.

#2 - 50Plus ontleed, Rutte en Asscher over vier jaar samenwerken en een stortvloed aan campagnefilmpjes

woensdag 22 februari 2017, 11:00 uur

Download

In de tweede podcast De Verkiezingen van Alle Kanten: legt Emile Roemer nog een keer uit waarom hij een Nationaal Zorgfonds wil, legt Max van Weezel uit hoe de 50Plus-partij in de elkaar zit, worden campagnespotjes gerecenseerd en kijken Rutte en Asscher terug op vier jaar samenwerken.

#1 - Brabanders, speeddaten, CPB en de minst bekende politieke partij

vrijdag 17 februari 2017, 00:00 uur

Download

In de eerste podcast De Verkiezingen van Alle Kanten: Volgens Acteur Frank Lammers zijn Brabanders de vergeten minderheid in de aanloop naar de verkiezingen. We gaan speedaten met politieke tegenpolen. Je leert de minst bekende politieke partij beter kennen. En: Hoe moet je kijken naar de cijferwerk van het CPB over de verkiezingsprogramma's?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1