appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
Afbeelding

Elke zaterdag werpt Joost Eerdmans voor PowNed een blik op de week die achter ons ligt. Eerdmans prikt, complimenteert en (ver)oordeelt in de NPO Radio 1-podcast 'De Roast van Joost'.

Joost analyseert wekelijks mensen en zaken uit het nieuws. De één krijgt een schouderklopje, de ander een stevige grill. Alles en iedereen komt aan de beurt in 'De Roast van Joost'.

Elke zaterdag, de PowNed-podcast 'De Roast van Joost', op de kanalen van NPO Radio1 of via je favoriete podcast-app.

#6 - Waar zijn de dwarsdenkers in deze crisistijd?

zaterdag 2 mei 2020, 12:00 uur

In deze ‘Roast van Joost’ prijst Joost Eerdmans de dwarsdenkers en kritische geesten die je te weinig hoort dezer dagen.

In de rubriek ‘Bonje op het Binnenhof’: Pim Fortuyn-moordenaar Volkert van der Graaf lacht weer in zijn vuistje, kunstpaus Wim Pijbes over het dorre hout binnen de culturele sector, verlaat Henk Krol 50PLUS?

Elke zaterdag vanaf 12 uur is ‘De Roast van Joost’ te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders.

Luisteraars kunnen ook roasten. Tips zijn welkom via roast@powned.tv

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1