appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Elke zaterdag werpt Joost Eerdmans voor PowNed een blik op de week die achter ons ligt. Eerdmans prikt, complimenteert en (ver)oordeelt in de NPO Radio 1-podcast 'De Roast van Joost'.

Joost analyseert wekelijks mensen en zaken uit het nieuws. De één krijgt een schouderklopje, de ander een stevige grill. Alles en iedereen komt aan de beurt in 'De Roast van Joost'.

Elke zaterdag, de PowNed-podcast 'De Roast van Joost', op de kanalen van NPO Radio1 of via je favoriete podcast-app.

#7 - Joost Eerdmans bedankt Duitsers in herdenkingsweek

zaterdag 9 mei 2020, 12:00 uur

In deze ‘Roast van Joost’ legt Joost Eerdmans schrijver Arnon Grunberg op de grill. En brengt hij een toost uit op Duitsland.

In ‘Bonje op het Binnenhof’: doordraaiende partijvoorzitters, verkiezingskoorts en snuffelstage D66-Kamerlid komt ten einde.

Elke zaterdag om 12 uur is een verse ‘De Roast van Joost’ te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1