appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Elke zaterdag werpt Joost Eerdmans voor PowNed een blik op de week die achter ons ligt. Eerdmans prikt, complimenteert en (ver)oordeelt in de NPO Radio 1-podcast 'De Roast van Joost'.

Joost analyseert wekelijks mensen en zaken uit het nieuws. De één krijgt een schouderklopje, de ander een stevige grill. Alles en iedereen komt aan de beurt in 'De Roast van Joost'.

Elke zaterdag, de PowNed-podcast 'De Roast van Joost', op de kanalen van NPO Radio1 of via je favoriete podcast-app.

Promo 'De Roast van Joost' - aflevering 10

vrijdag 29 mei 2020, 12:15 uur

In de voorlopig laatste ‘Roast van Joost’ legt Joost Eerdmans de Nederlandse Publieke Omroep op de grill.

Verder: hulde voor CDA-kamerlid Pieter Omtzigt, D66 wil een vrouw, wordt Rutte III opgevolgd door de Pitbull-coalitie?

Deze en alle vorige afleveringen van ‘De Roast van Joost’ zijn te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1