appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
Afbeelding

Elke zaterdag werpt Joost Eerdmans voor PowNed een blik op de week die achter ons ligt. Eerdmans prikt, complimenteert en (ver)oordeelt in de NPO Radio 1-podcast 'De Roast van Joost'.

Joost analyseert wekelijks mensen en zaken uit het nieuws. De één krijgt een schouderklopje, de ander een stevige grill. Alles en iedereen komt aan de beurt in 'De Roast van Joost'.

Elke zaterdag, de PowNed-podcast 'De Roast van Joost', op de kanalen van NPO Radio1 of via je favoriete podcast-app.

#10 - Joost Eerdmans wil meningen van alle kanten

zaterdag 30 mei 2020, 12:00 uur

In de voorlopig laatste ‘Roast van Joost’ legt Joost Eerdmans de Nederlandse Publieke Omroep op de grill. Hij wil op de NPO meningen van alle kanten.

Over de diversiteit binnen de publieke omroep belt Joost met PVV-kamerlid Martin Bosma.

In de rubriek ‘Bonje op het Binnenhof’: vrouwen aan het D66-roer, CDA-kamerlid Pieter Omtzigt is er klaar mee, krijgt Nederland een Pitbull-coalitie?

Joost toost deze week op NRC-columniste Aylin Bilic. Zij nam het deze week op voor de witte man die in haar ogen steeds meer als zondebok wordt gezien.

Deze en alle vorige afleveringen van ‘De Roast van Joost’ zijn te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1