appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Podcast over de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Journalist David Boogerd en theoloog Stefan Paas voeren verdiepende gesprekken met spraakmakende gasten.

#24 - Angst in tijden van corona met Damiaan Denys en Stefan Paas

vrijdag 20 maart 2020, 06:30 uur

De coronacrisis maakt veel mensen angstig. Hoe kan je het beste omgaan met die angst, als je weet dat ook jij waarschijnlijk ziek zal worden? En hoe komt het dat onze samenleving ├╝berhaupt steeds angstiger lijkt te worden?

David Boogerd praat over corona, angst en religie met Damiaan Denys en Stefan Paas.
Damiaan Denys is psychiater en filosoof, hoofd van de psychiatrieafdeling van het AMC en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam
Stefan Paas is voormalig Theoloog des Vaderlands, hoogleraar aan de VU in Amsterdam en de Theologische Universiteit Kampen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1