appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Podcast over de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Journalist David Boogerd en theoloog Stefan Paas voeren verdiepende gesprekken met spraakmakende gasten.

#16 - Technologie als God met Maxim Februari en Stefan Paas

vrijdag 22 november 2019, 17:20 uur

Is technologie een nieuwe religie aan het worden? Met de cloud als nieuwe God? En hebben wij met de alsmaar door denderende technologische vooruitgang een monster gecreëerd dat we nauwelijks nog onder controle hebben?
In deze podcast praat David Boogerd met Maxim Februari en Stefan Paas.

Maxim Februari is filosoof, jurist, schrijver en columnist voor het NRC Handelsblad.
Stefan Paas is voormalig Theoloog des Vaderlands en hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Theologische Universiteit Kampen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1