appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Podcast van Het Mediaforum, de dagelijkse mediarubriek in het programma Spraakmakers.

#197 Van de ene wereldleider naar de andere!

donderdag 13 december 2018, 13:36 uur

We hebben het over Theresa May, die natuurlijk veel in de media is de laatste tijd. Hoe wordt er over haar geschreven? En hoe is May als persoon? We praten erover met onze forumleden Catherine Keyl, Ward Wijndelts, Spraakmaker Marc Lammers en VK-correspondent Lia van Bekhoven.
Verder praten we over Trump. Een nieuwste schandaal: de uitgever van Amerikaanse tabloids heeft toegegeven dat ze het verhaal van playmate Karen McDougal over haar affaire met Trump heeft afgekocht, als vriendendienst naar Trump.
Om af te sluiten hebben we het over de poenie! De redactie van De Wild in de Middag heeft een nieuwe naam gekozen voor het vrouwelijk geslachtsdeel. Poenie, dus!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1