appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Podcast van Het Mediaforum, de dagelijkse mediarubriek in het programma Spraakmakers.

Kees Boonman: ‘’Verslag doen is bijna een ouderwets begrip’’

dinsdag 29 september 2020, 16:43 uur

Aan tafel zitten Kees Boonman en Jaap van Zessen en Spraakmaker Jeroen Smit.

Het mediamoment van Jaap van Zessen gaat over de documentaire over Jochem Myer in het Uur van de Wolf. ‘’Ik kon niks negatief vinden over hem, dat is heel knap’’, vertelt van Zessen. Waar zit dat hem in?

Het mediamoment van Kees Boonman gaat over de oproep van de Franse president Macron aan de voorzitter van het Europees Parlement, over het 12 keer per jaar vergaderen in Straatsburg. Hoe kijkt Boonman hier na?

Verder wordt de persconferentie van gisteravond besproken. Boonman denkt dat het een ‘’poging tot leiderschap tonen was, maar vooral de urgentie uitstralen’’. Voor hem is in ieder geval één ding wel heel duidelijk. Ook Spraakmaker Jeroen Smit was het een en ander opgevallen. En Jaap van Zessen vertelt waarom er volgens hem nog wel wat schort aan de manier van communiceren.

Tot slot komt de zaak Nicky Verstappen ter sprake. Waar ligt de grens om deze zaak uitgebreid te bespreken in een talkshow? Van Zessen en Boonman hebben daar hun bedenkingen bij.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1