appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Kloof

Waar je dacht het allemaal wel te weten, kom je bedrogen uit. De Kloof verstrooit. Elke vertelling zet je als luisteraar op een ander spoor. De Kloof is er voor iedereen die zich wil verwonderen en durft te laten opschudden. Geen enkele onzekerheid blijft de luisteraar bespaard. De Kloof is daarmee precies wat de naam doet vermoeden: een vrije val in de staat van verwarring.

Podcast afleveringen

#1.1 De Kloof - binnenkort

vrijdag 14 december 2018, 17:00 uur

Download

De monologen van de andere auteurs zullen binnenkort verschijnen in deze podcastfeed. Ga voor meer informatie naar nporadio1.nl/dekloof

#1. De Kloof - Babs Gons - De andere kant van de straat

vrijdag 14 december 2018, 17:00 uur

Download

De afstand is slechts 10,75 meter en toch liggen ze mijlenver uit elkaar. In ‘De andere kant van de straat’ maakt Babs Gons pijnlijk duidelijk wat het verschil is tussen naast elkaar leven en langs elkaar leven. Dit is aflevering 1 van De Kloof.

# introductie - De Kloof

maandag 3 december 2018, 15:04 uur

Download

Duik in De Kloof. Een bijzondere serie van 8 keer 12 minuten. Bijzondere verhalen van Nederlandse auteurs, vertolkt door Nederlandse acteurs.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1