appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Elke werkdag neemt Elisabeth Steinz je in 'De Dag' mee in een verhaal over en achter het nieuws.


Reageren? Mail dedag@radio1.nl

#741 - De Winterdag: de vergiftiging van Aleksej Navalny

woensdag 23 december 2020, 12:00 uur

Elisabeth zit tot vier januari onder de kerstboom maar heeft een paar afleveringen van De Dag uitgekozen die de moeite waard zijn om deze winterdagen nog eens te beluisteren.

Zoals de podcast over de vergiftiging van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny. Vorige week kwam onderzoekscollectief Bellingcat met bewijzen dat de Russische geheime dienst FSB er waarschijnlijk achter zat. Dat werd meteen al vermoed en Rusland-commentator Helga Salemon legt in de podcast uit waarom Russische machthebbers Navalny uit de weg willen ruimen. En wat deze luis in de pels gevaarlijk voor hén maakt.

Spreker: Helga Salemon

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1