appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De Nieuws BV presenteert B.V.S.C. (de BNNVARA Sport Combinatie): hét programma dat je bijpraat over het belangrijkste sportnieuws. Met ruimte voor het gesprek van de dag, maar óók voor kleedkamerpraat, kantineroddels én voor de bijzondere verhalen die sport tot de belangrijkste bijzaak van het leven maken. Presentatie: Roelof de Vries, bijgestaan door een dagelijks wisselende sidekick, onder meer Erben Wennemars, Jaike Belfor, Viggo Waas, Marcel van Roosmalen en Dolf Jansen.

Hoe gaan de Formule 1-testdagen eruit zien?

woensdag 10 maart 2021, 15:13 uur

Komend weekend krijg je voor het eerst een idee hoe de Formule 1-teams ervoor staan. De testdagen gaan dan van start in Bahrein. Roelof de Vries en Jaike Belfor blikken vooruit met Joe van Burik.

Daarnaast vroeg B.V.S.C. aan alle 18 eredivisieclubs: moet de KNVB het WK in Qatar boycotten. Elke topschaker heeft een secondant die voortdurend met je meedenkt, Roelof en Jaike vragen zich af hoe gebruikelijk dit fenomeen is.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1