appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De Nieuws BV presenteert B.V.S.C. (de BNNVARA Sport Combinatie): hét programma dat je bijpraat over het belangrijkste sportnieuws. Met ruimte voor het gesprek van de dag, maar óók voor kleedkamerpraat, kantineroddels én voor de bijzondere verhalen die sport tot de belangrijkste bijzaak van het leven maken. Presentatie: Roelof de Vries, bijgestaan door een dagelijks wisselende sidekick, onder meer Erben Wennemars, Jaike Belfor, Viggo Waas, Marcel van Roosmalen en Dolf Jansen.

50 jaar geleden boksten Ali en Frazier 'The Fight of the Century'

dinsdag 9 maart 2021, 14:26 uur

Het gevecht tussen de bokslegendes Muhammad Ali en Joe Frazier is vijftig jaar geleden, Roelof de Vries en Viggo Waas blikken met Bart Slim terug op deze legendarische wedstrijd.

Verder zoeken Roelof en Viggo het antwoord op de vraag heeft het cheerleaden in Amerika haar langste tijd gehad en brengt Viggo een ode aan de sporttraan van de week.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1