appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De Nieuws BV presenteert B.V.S.C. (de BNNVARA Sport Combinatie): hét programma dat je bijpraat over het belangrijkste sportnieuws. Met ruimte voor het gesprek van de dag, maar óók voor kleedkamerpraat, kantineroddels én voor de bijzondere verhalen die sport tot de belangrijkste bijzaak van het leven maken. Presentatie: Roelof de Vries, bijgestaan door een dagelijks wisselende sidekick, onder meer Erben Wennemars, Jaike Belfor, Viggo Waas, Marcel van Roosmalen en Dolf Jansen.

Hommeles bij SC Heerenveen: wat is er aan de hand?

dinsdag 16 maart 2021, 14:22 uur

Er heerst onrust bij Sportclub Heerenveen. Opmerkelijk, want de Friezen lijken zich geen zorgen meer te hoeven maken over degradatie, ze spelen ook niet echt meer mee om de Europese plekken, en ze werden vorige week uitgeschakeld in de beker. Kortom, het seizoen is wel zo'n beetje klaar. Waarom is er dan toch hommeles bij Heerenveen? Sportjournalist bij Omrop Fryslan Roelof Willem de Vries legt het uit.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1