appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De coronacrisis heeft enorme gevolgen voor de economie en voor ondernemers. Toch zie je gelukkig ook voorbeelden van bedrijven die out of the box weten te denken en de koers van hun bedrijf omgooien. Astrid Joosten spreekt ondernemers die out of the box oplossingen zoeken om hun bedrijf draaiende te houden tijdens de coronacrisis.

Uitzending van 5 mei 2020

dinsdag 5 mei 2020, 13:30 uur

Vandaag in Astrid Out of the Box praat Astrid Joosten met aspergeteler Corné Ooms, hij is een drive-through begonnen om zijn asperges aan particulieren te verkopen. Erik Schokker is eigenaar van een tentenbedrijf en gooide het roer helemaal om, aan de lopende band plaatst hij tentglas voor de doorzichtige wanden bij balies en kassa's. Jakob van Wielink is partner bij de School voor Transitie en reageert enthousiast op de manier waarop deze ondernemers hun bedrijf draaiende houden in de coronacrisis.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1