appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De coronacrisis heeft enorme gevolgen voor de economie en voor ondernemers. Toch zie je gelukkig ook voorbeelden van bedrijven die out of the box weten te denken en de koers van hun bedrijf omgooien. Astrid Joosten spreekt ondernemers die out of the box oplossingen zoeken om hun bedrijf draaiende te houden tijdens de coronacrisis.

Uitzending van 6 mei 2020

woensdag 6 mei 2020, 13:30 uur

Vandaag in Astrid Out of the Box: Astrid Joosten gaat in gesprek met Willem Velthoven, oprichter en directeur van Mediamatic, over een coronaproof horecaconcept. Hoteleigenaar Martin van Bourgonje vertelt hoe hij een sterrendiner serveert aan hotelgasten en hierdoor toch zijn hotel draaiende kan houden. Horeca-adviseur Leonie van Spronsen luistert mee en vertelt hoe de horeca omgaat met de coronacrisis.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1