Podcast

NOS Voetbalpodcast #153: 'Het gedrag van de Feyenoord-fans moet je veroordelen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Voetbalpodcast #153: 'Het gedrag van de Feyenoord-fans moet je veroordelen'

[NOS] De laatste speelronde in de eredivisie is een van de onderwerpen waarover Arno Vermeulen praat met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter.

#153 - "Dit is gedrag dat je niet moet belonen met applaus, maar juist moet veroordelen" - NOS Voetbalpodcast

Op deze speeldag zorgde de harde kern van de Feyenoordsupporters voor een spraakmakend tafereel. Ze drongen De Kuip binnen waar hun club de laatste competitiewedstrijd speelde tegen RKC Waalwijk. De spelers van de thuisclub beloonden de fans met applaus, waarna ze het stadion weer verlieten.

Arman Avsaroglu, die er na de wedstrijd over sprak met aanvoerder Steven Berghuis, kon het niet echt waarderen en vond niet dat een applaus op zijn plaats was. Volgens Jeroen Grueter is het grimmigheid die ook wel een beetje bij het voetbal thuishoort.

Ook de sportieve gevolgen van de laatste speelronde passeerden in de voetbalpodcast de revue. Net als het nieuws dat de wedstrijden in de play-offs met publiek worden gespeeld. Goed nieuws voor de fans dat wel de vraag oproept: krijgt de thuisspelende club nu niet te veel voordeel?

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie