Podcast

Roast van Joost: 'In crisistijd hebben we dwarsdenkers nodig'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Roast van Joost: 'In crisistijd hebben we dwarsdenkers nodig'

[POWN] Deze week toost Joost op het prachtige Nederland.

{podcast audio="127000" caption="#6 - Waar zijn de dwarsdenkers in deze crisistijd?" }

In deze Roast van Joost prijst presentator Joost Eerdmans de dwarsdenkers en kritische geesten die je te weinig hoort dezer dagen. "Want we moeten achter Rutte aanlopen, niet mauwen, luisteren. Maar dat betekent dus niet dat intelligente personen met andere meningen moeten worden geboycot, weggeparkeerd alsof het landverraders zijn. Kritische geesten met name in de politiek en media zijn essentieel."

De rubriek Bonje op het binnenhof gaat dit keer over: Pim Fortuyn-moordenaar Volkert van der Graaf die in zijn vuistje lacht, kunstpaus Wim Pijbes over het dorre hout binnen de culturele sector, en: verlaat Henk Krol 50PLUS?

Elke zaterdag vanaf 12 uur is 'De Roast van Joost' te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders. Luisteraars kunnen ook roasten. Tips zijn welkom via roast@powned.tv

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie