appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: Let's talk about the sekswet, baby

NOS
donderdag 23 mei 2019 | NPO | Redactie

Het wetsvoorstel van minister Grapperhaus, dat seks met iemand die dat niet wil strafbaar moet maken, roept veel reacties en vragen op. Mediawetenschapper Linda Duits schreef vlak na de aankondiging van Grapperhaus dat ze geen voorstander is van de wet.

De Dag #334: Let's talk about the sekswet, baby

In De Dag legt ze uit waarom. "Het lastige is dat we ontzettend slecht zijn in weten wat we wel en niet willen in bed en hierover communiceren. Vervolgens maak je een wet waarbij iemand actief moet instemmen. Dat betekent dat je allerlei vormen van seks niet meer kan hebben terwijl er niks mis mee is."

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app,  iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1