appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Radar Helpt #44: Zo kan je beter met je spaargeld omgaan

Pixabay
woensdag 22 mei 2019 | AVROTROS | Radar Radio Twitter

De spaarrente op je bankrekening levert niets meer op en oppotten in een oude sok heeft ook weinig zin, maar wat kan je er nog wel mee doen? 

Econoom en financieel deskundige Erica Verdegaal legt in de nieuwste Radar Helpt uit dat Nederlanders relatief weinig spaargeld hebben. Ze tipt om elke maand tien procent van het netto-inkomen opzij te leggen voor een buffer. Naast het sparen voor een buffer is investeren een andere optie, bijvoorbeeld in huisisolatie. In onze korte, praktische podcast legt ze uit wat je daarmee uiteindelijk op jaarbasis mee bespaart.  

Radar Helpt: in anderhalve minuut praktische informatie

Radar Helpt is de kortste podcast van Nederland met praktische informatie. Je krijgt van ons tips, hulp en advies bij de meest uiteenlopende consumentenzaken. Elke week publiceren we die in een podcast. Beluister de podcast Radar Helpt: wekelijks op woensdag praktische tips in anderhalve minuut.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1