appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: hi royal baby, welkom bij het familiebedrijf

ANP
dinsdag 7 mei 2019 | NOS | Redactie

Het Verenigd Koninkrijk heeft een nieuwe royal baby, maar naar de naam van het jongetje blijft het nog even gissen. Die wordt waarschijnlijk later deze week bekendgemaakt. "Net zoals bij andere geboortes in het Britse koningshuis krijgen we steeds brokjes toegeworpen", zegt oud-correspondent en Brexit-specialist Vanessa Lamsvelt.

In De Dag bespreekt ze in wat voor gezinssituatie de royal baby terechtkomt. "Meghan en Harry zijn veel meer vrijgevochten dan prins William en Kate Middleton. En die agenda willen ze ook neerzetten."

Podcast De Dag: Hi royal baby, welkom bij het familiebedrijf

 

Podcast De Dag

Elke werkdag hoor je bij De Dag gesprekken die nét even verder graven. Jurgen van den Berg, Elisabeth Steinz en Lara Rense nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen en journalisten van alle omroepen. Luister De Dag via nporadio1.nl/podcasts, op iTunes, Stitcher of een ander podcastplatform. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1