appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: waarom 'Bibi' Netanyahu weer de overwinning kan claimen

AFP
woensdag 10 april 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

"Mijn kinderen maken zich enorme zorgen om de toekomst van Israël. Niet zozeer om de economie, maar wel om de ondermijning van de democratische rechtsstaat", zegt Salomon Bouman. Hij werkte jarenlang als correspondent in Israël. In De Dag bespreekt hij de voorlopige uitslag van de verkiezingen in Israël.

De Dag #304: waarom 'Bibi' Netanyahu weer de overwinning kan claimen

Hoewel nog niet alle stemmen zijn geteld, lijkt het er op dat Benjamin 'Bibi' Netanyahu zich voorlopig premier mag blijven noemen. "Netanyahu wordt dan wel van corruptie verdacht, hij blijft bij veel Israëliërs populair omdat hij de internationale positie van Israël heeft versterkt."

Podcast De Dag

Elke werkdag hoor je bij 'De Dag' gesprekken die nét even verder graven. Jurgen van den Berg en Lara Rense nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen en journalisten van alle omroepen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1