appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Radar Helpt #36: Zo kom je van groene aanslag af

Radar Radio
woensdag 13 maart 2019 | AVROTROS | Radar Radio Twitter

De lente is in aantocht en dus is het een mooie tijd om de oprit, garage, terras, betegeling of schutting vrij te maken van groene aanslag. Hoe doe je dat?

#36 Zo kom je van groene aanslag af

Bert Moelee van De Tuinexpert geeft als tuindeskundige aan wat hij zelf gebruikt om van groene aanslag af te komen. In de nieuwste editie van Radar Helpt legt hij ook uit wat je kan doen om te voorkomen dat groene aanslag ├╝berhaupt ontstaat.

Radar Helpt: in anderhalve minuut praktische informatie

Radar Helpt is de kortste podcast van Nederland met praktische informatie. Je krijgt van ons tips, hulp en advies bij de meest uiteenlopende consumentenzaken. Elke week publiceren we die in een podcast. Beluister de podcast Radar Helpt: wekelijks op woensdag praktische tips in anderhalve minuut.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1