appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

Bram Krikke heeft geen, ik herhaal, geen bindingsangst

Still uit video
donderdag 7 maart 2019 | AVROTROS | Mischa Blok Twitter

Bindingsangst, dat gevoel kent Bram Krikke simpelweg niet. Hij vindt het juist heel fijn om een relatie te hebben. Dan weet je waar je aan toe bent en dan kun je vertrouwen en bouwen. Zoals nu, met zijn vriendin Didi.

Ze stuurde hem een berichtje via Instagram. Of hij vrienden met haar wilde worden. Hij bekeek haar profiel en dacht 'ja, dat is een goed idee'. Na één dag chatten kwam er een date en inmiddels zijn ze vier maanden samen en zit Bram op een enorme roze wolk. Voor het eerst in deze mate. Er was dan ook vanaf het begin een vonk, en dat terwijl hij er helemaal niet naar op zoek was. "Ja het zijn heel veel clichés, ik word er zelf ook een beetje misselijk van, maar het is wel echt zo."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de podcast LIEFDESLESSEN geven bekende Nederlanders een verrassend openhartige inkijk in hun liefdesleven, vanuit de overtuiging dat we van ieder liefdesverhaal iets kunnen leren. NPO Radio 1-presentator Mischa Blok interviewt hen in de vertrouwde omgeving van hun eigen favoriete kroeg. En die lege barkruk tussen hen in? Die is voor de luisteraar! Luister nu naar de LIEFDESLESSEN van Bram Krikke.

#14 Bram Krikke

In het verleden heeft hij vooral geleerd dat hij zijn eigen ding moet blijven doen. Jezelf niet wegcijferen en gewoon je vrienden blijven zien. Welke liefdeslessen hij zelf nog zou willen leren? Hoe je sleur buiten de deur kunt houden. Maar voor die liefdesles heeft hij nog alle tijd, want zijn huidige relatie is allesbehalve saai. Zo stak ze laatst nog haar vinger in zijn keel, zodat hij eindelijk kon overgeven. Pure liefde.

LIEFDESLESSEN

In de NPO Radio 1-podcast LIEFDESLESSEN delen bekende Nederlanders hun liefdeslessen met de luisteraars. Geven ze antwoord op vragen als: Hoe onvoorwaardelijk is de liefde voor je partner? Hoe schipper je tussen vertrouwen en verlatingsangst? Geloof je in monogamie? Iedere donderdagochtend is een nieuwe aflevering te horen in je podcast-app en opwww.nporadio1.nl/podcasts. Of klik hieronder!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1