appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

Presidential Podcast: Tussen zorgen en zelfvertrouwen

Flickr: DonkeyHotey (CC BY-SA 2.0)
dinsdag 5 maart 2019 | VPRO | Bureau Buitenland Twitter

Het was geen fijne week voor president Trump. Zijn voormalig advocaat Michael Cohen noemde hem een oplichter en een racist en zijn vriend Kim Jong Un liet hem voor niets naar Hanoi komen.

 

Presidential Podcast #68: Tussen zorgen en zelfvertrouwen

Maar denk niet dat Donald J. Trump zich door zoiets uit het veld laat slaan. Afgelopen zaterdag sprak de president vol zelfvertrouwen bijna twee uur op de jaardag van de conservatieve actievereniging CPAC. En hij klonk strijdlustiger dan ooit. Al kan juist die verhoogde strijdlust er bij president Trump ook op wijzen dat hij zich zorgen maakt. Want daar is genoeg reden voor nu er steeds dieper wordt gespit in de financiële handel en wandel van de president en zijn familie. Met name zoon Don jr. komt nadrukkelijk in beeld.

The Presidential Podcast van Bureau Buitenland

VPRO-presentator Chris Kijne en NRC-Amerikacorrespondent Bas Blokker bespreken tweewekelijks het laatste nieuws rond de Amerikaanse president Donald Trump. Wees op de hoogte en luister naar The Presidential Podcast! Abonneer je hier op The Presidential Podcast in iTunes of beluister op Stitcher.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1