appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: 'Werkloos zijn is momenteel goedkoper dan werken in Venezuela'

EPA
vrijdag 25 januari 2019 | NOS | NTR | Redactie

"Het is momenteel goedkoper om werkloos te zijn dan een baan te hebben in Venezuela. Salarissen zijn niet eens hoog genoeg om het openbaar vervoer naar werk te betalen." In De Dag vertelt de in Nederland wonende Venezolaan Enrique Guzman hoe de politieke onrust en de alsmaar voortdurende financiƫle crisis steeds meer Venezolanen raakt.

En journalist Edwin Koopman van Bureau Buitenland legt uit dat de actie van oppositieleider Juan Guaido om zichzelf tot interim-president uit te roepen, misschien minder onverwacht komt dan je zou denken. "Alles wijst er op dat de Verenigde Staten heel goed wist dat dit ging gebeuren."

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1