appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

OVT

Gordon Bennett, oprichter van de Herald Tribune, boek Guikje Roethof

zondag 28 januari 2018, 10:32 uur

Hij werd geboren met een zilveren lepel in de mond en maakte er een gouden van. Gordon Bennett was de grote man achter de ‘Paris Herald’ die opging in de beroemde ‘Herald Tribune’. Het leven van Gordon Bennett was als dat van een artistieke veel drinkende aanrommelende journalist uit de boekjes.
Journalist en voormalig presentator Guikje Roethof beschreef het in het gelijknamige boek ‘Gordon Bennett’. De auteur is te gast.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1