appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Foto van Sjors van Veen

Sjors van Veen

Via zijn studie Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool in Ede komt Sjors in aanraking met radio. Eerder had hij weleens bij lokale omroep Studio Alphen wat productiewerk gedaan, maar op school leerde hij echt het radiomaken kennen. Al snel ging hij aan de slag bij EdeFM en daar presenteerde hij zijn wekelijkse avondprogramma voor studenten.

Na verschillende stages bij de VPRO op NPO Radio 1, BNR Nieuwsradio en QMusic komt Sjors in zijn afstudeerfase terecht bij de EO als presentator van Dit is de Nacht op NPO Radio 1. Daarnaast werkt hij als redacteur voor de dagelijkse programma's Dit is de Dag en Langs de Lijn en Omstreken.

Sinds begin 2018 is Sjors ook onderdeel van de onlineredactie van NPO Radio 1.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1