appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
Foto van Malou Holshuijsen

Malou Holshuijsen

Malou Holshuijsen presenteert het BNNVARA-programma De Nacht van de Radio, elke vrijdagnacht van 02:00 uur tot 05:00 uur.

Malou Holshuijsen (1987) is sinds september 2016 presentator van het programma Druktemakers van BNNVARA. Hierin gaat ze op zaterdagnacht tussen 03.00 en 05.00 in gesprek met haar luisteraar aan de hand van columns van o.a. Pieter Derks, Ronald Giphart, Kiki Schippers, Tom Lash, Andries Tunru en Martijn Kardol. 
Ook maakte zij samen met de talenten van BNNVARA Academy het ochtendprogramma START! Iedere zondagochtend tussen 05.00 en 07.00 uur.

Sinds april 2017 is Malou Holshuijsen terug op NPO Radio 1. Ze presenteert het BNNVARA-programma De Nacht van de Radio, een programma waarin nieuwe radio-ideeën een platform krijgen. Malou: ''Zelf ben ik enorm benieuwd wat er voor radio-experimenten voorbijkomen. Ik laat me verrassen en val graag samen met de luisteraar van de ene verbazing in de andere.''

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1