appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Foto van Jelte Sondij

Jelte Sondij

Jelte Sondij werd op 13 augustus 1981 geboren te Zaanstad. Hij studeerde Algemene Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende zijn studie was hij actief als redacteur voor het tijdschrift Propria Cures en werkte hij als Campagnestrateeg voor een Amsterdams adviesbureau.

Van 2009 tot en met 2010 was Sondij verslaggever voor het nieuwsprogramma ‘CQC’. Daarna werkte hij anderhalf jaar voor het weblog GeenStijl en was hij medepresentator van het VARA-programma ‘Rambam’. Vervolgens werd hij ook Jakhals bij ‘De Wereld Draait Door’.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1