appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
Foto van Ester Naomi Perquin

Ester Naomi Perquin

Vanaf maart 2015 is Ester de vrijdagnacht-presentator van Nooit Meer Slapen, het cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. 

Ester is ook dichter. In 2007 debuteerde ze met de dichtbundel 'Servetten halfstok'. Daarna verscheen 'Namens de ander'. Haar derde bundel 'Celinspecties' werd bekroond met de VSB Poëzieprijs 2013. Naast gedichten schrijft ze ook essays, columns en korte verhalen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1