appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Foto van Elles de Bruin

Elles de Bruin

Elles de Bruin wordt geboren in Zoetermeer. Haar eerste journalistieke ervaring doet ze op bij de regionale krant Rijn en Gouwe. Ze is dan nog maar 21 jaar en student aan de School voor Journalistiek. 

Na haar opleiding gaat ze werken bij de nieuwe zender Radio West. Na zeven jaar maakt ze de overstap naar de landelijke omroep. Voor de VPRO maakt ze onder andere het onderzoeksprogramma Argos. Ook is ze regelmatig te horen in De Ochtenden op Radio 1 en presenteert ze twee keer per week het nieuwsbulletin voor TV West en het discussieprogramma Westweek.

Tot en met mei 2011 presenteert Elles de Bruin vrijwel dagelijks Villa VPRO op Radio 1. In dit programma ontvangt ze gasten uit de wereld van de economie, de politiek, het buitenland en het recht.

Hierna heeft ze met Margreet Reijntjes het radioprogramma Twee Dingen op NPO Radio 1 gepresenteerd.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1