appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'De Amerikanen hadden 9/11, de Duitsers de muur en wij lopen met Omroep Max tegen onze beperkingen op'

Omroep Max
dinsdag 6 augustus 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

'Denkend aan Holland' is niet het favoriete nieuwe programma van druktemaker Marcel van Roosmalen. Om het maar zacht te zeggen. De nieuwe kijkcijferhit is voor de druktemaker een bevestiging voor wat hij al vreesde: "Denkend aan Holland is onze Brexit." 

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Denkend aan Holland

De nieuwste kijkcijferhit heet 'Denkend aan Holland', een programma waarin 'Heel Holland Bakt' op een bootje door het prachtige Hollandse landschap vaart. Marcel: "En waarin tussendoor helemaal niets zinnigs wordt gezegd. Andre van Duin en Janny van der Heijden praten wel, maar je hoeft niet te luisteren."

Omroep Max

Marcel: "De Amerikanen hadden 9/11, de Duitsers de muur, de Belgen een taalgrens, Spanje heeft Catalonië en wij lopen met Omroep Max tegen onze beperkingen op. 'Denkend aan Holland' is onze Brexit. We zijn heel erg ziek en Jan Slagter is de kettingrokende dokter die ons in slaap sust."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Denkend aan Holland

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1