appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Klote koplampdieven'

ANP
maandag 15 juli 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Nog nooit had Ronald Giphart een auto gezien zonder koplampen, tot afgelopen vrijdagmiddag. In De Nieuws BV deelt hij zijn verontwaardiging over deze "klote koplampdieven". 

Druktemaker Ronald Giphart - Koplampen

Toen Ronald Giphart de ingeslagen ruit van zijn auto zag probeerde hij zich te herinneren of hij iets waardevols op de achterbank had laten liggen. Maar toen viel zijn oog op de twee holle kiezen aan de voorkant van zijn auto. Wat hadden mijn koplampen gedaan dat ze zo harteloos waren ontvoerd, vroeg Giphart zich af. 

Giphart: "Ik ben nu een paar dagen mijn auto kwijt, en als mijn wagen weer terug komt weet ik dat ik wekenlang iedere ochtend bang zal zijn dat ook mijn nieuwe lampen weer zullen zijn verdwenen, ten behoeve van de drugsindustrie, en onder het wakend oog van de wijkagent."

Druktemaker Ronald Giphart - Koplampen

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1