appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Er is absoluut geen reden meer om nog naar buiten te gaan'

ANP
dinsdag 25 juni 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Toen het NL Alert begon te loeien stond Marcel van Roosmalen bij de slager. Niemand vertrok een spier. "Dat zegt verder niets, ook als er wel een echte ramp gebeurd was zouden ze niet hebben gereageerd. Reageren doe je op Twitter, of voor de televisie bij het vrouwenvoetbal, of in een weiland in Friesland als zwemmer Maarten voorbijkomt", zegt hij in De Nieuws BV.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - 1-1-2

"NL Alert. De overheid. Eindelijk, dacht ik, we gaan er aan", zegt de druktemaker. "De dijken zijn kapot, de Zaanstreek loopt onder water." Maar niets was minder waar: 1-1-2 was onbereikbaar. 

Marcel: "Vanmorgen deed 1-1-2 het weer, maar toen vielen ook de kassa‚Äôs bij Albert Heijn uit. Blijf vandaag toch maar binnen mensen en doe de ramen en deuren maar lekker dicht, Maarten is uitgezwommen, er is een mazelenuitbraak op Urk, er is absoluut geen reden meer om nog naar buiten te gaan."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - 1-1-2

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1