Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Nederland is de Truman-show voor wolven'

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Nederland is de Truman-show voor wolven'

Een tweede wolf heeft zich in Nederland officieel gevestigd. Er wordt niet uitgesloten dat deze wolf met de eerder gevestigde wolf heeft gepaard. Volgens Marcel van Roosmalen is dit voor velen positief nieuws. "Hoera, er zijn weer wolven. De stille boodschap is dat het goed gaat met onze natuurgebieden, terwijl iedereen kan zien dat er steeds minder natuur is in Nederland", zegt hij in De Nieuws BV.

Marcel: "Staatsbosbeheer is onder Henk Bleker een onderneming geworden. Ze kappen nu samen met Shell overal de mooiste bomen en wekken er energie mee op, want dat is dan goed voor het milieu. Daardoor kunnen we onze twee wolven nog beter zien."

Truman-show voor wolven

De druktemaker heeft het te doen met de wolven: "Ik vind het zielig dat ze per ongeluk hier terecht zijn gekomen. Nederland is Big Brother, Utopia en de Truman-show voor wolven, een heel volk let op ze en viert feest als ze hebben gepaard."

Marcel: "In gebieden met echte natuur, Roemenië, Duitsland, Frankrijk en alle andere Europese landen behalve België en Luxemburg houden ze de ontlasting van wolven niet in de gaten. Welnee, ze hebben wel wat beters te doen."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Wolven

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie