appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Kap met die Songfestivalisering van het nieuws'

ANP
donderdag 25 april 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

PVV'er Dion Graus maakt mogelijk misbruik van een onkostenregeling. Dat zal inmiddels weinigen zijn ontgaan. Nadat het nieuws maandag uitkwam, is er menig columnist en opiniemaker over hem heen gevallen. Zij zagen een kans om Graus op zijn uiterlijk en het feit dat hij bij zijn moeder woont, belachelijk te maken. En dat is een gemiste kans zegt druktemaker Ellen Deckwitz in De Nieuws BV.

Druktemaker Ellen Deckwitz - Songfestivalisering van het nieuws

Door dit op de man spelen blijft de Kamer buiten schot. Dus roept Ellen op: "Geachte columnisten en opiniemakers die het nodig vonden om Graus belachelijk te maken zonder dieper op het probleem in te gaan: kap met die Songfestivalisering van het nieuws, waarbij jullie alleen op de grap spelen en niet op de inhoud. Jullie hebben invloed, wendt die asjeblieft aan om ook het systeem dat corruptie mogelijk maakt onder vuur te nemen."

Druktemaker Ellen Deckwitz - Songfestivalisering van het nieuws

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1