appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Yvon Jaspers is beschadigd voor het leven, ze kan nooit meer schnabbelen als voorheen'

ANP
dinsdag 16 april 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

"Yvon Jaspers is beschadigd voor het leven, de opbouw van het merk gaat jaren duren. Ze zal nooit meer zo onbezonnen kunnen schnabbelen als voorheen." Met elke tegenslag die Marcel van Roosmalen in zijn leven nog tegenkomt zal hij aan de Boer zoekt Vrouw-presentatrice denken, zegt hij in De Nieuws BV.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Yvon Jaspers

Gisteravond zat in Yvon bij Jeroen Pauw om al haar boerennevenactiviteiten recht te praten. Marcel: "Yvon begon nog net niet te huilen bij Pauw, toen ze klaar was met praten bleef het onrecht hangen. Je zag het in haar ogen:er zat veel ellende daar aan tafel: verslaving, moord, een brandende kerk, maar maakte dat het haar aangedane leed meer draaglijk? Nee, natuurlijk niet!"

Marcel: "Vanmorgen werd bekend dat de Notre Dame waarschijnlijk herbouwd kan worden, fijn natuurlijk, maar van de constructie van Yvon Jaspers is ondertussen niets meer over. Ze is beschadigd voor het leven, de opbouw van het merk gaat jaren duren. Ze zal nooit meer zo onbezonnen kunnen schnabbelen als voorheen."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Yvon Jaspers

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1