appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

'Alles aan Jesse Klaver is nep'

ANP
dinsdag 12 maart 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Jesse Klaver is voor het klimaat. Druktemaker Marcel van Roosmalen is ook voor het klimaat zegt hij in De Nieuws BV op NPO Radio 1: "Ik denk dat Jesse Klaver het verschil tussen milieu en klimaat niet kan uitleggen. Dus inhoudelijk zitten we op een lijn."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Jesse Klaver

Het is verkiezingstijd. "Zeker nu zoekt Jesse Klaver graag de schijnwerpers op," zegt Marcel, "in het Volkskrant Magazine zaagde hij een plank, voor de Viva ging hij met Tatum Dagelet in bed liggen en tussendoor babbelde hij er ook op los."

Marcel: "Ik vind niet perse dat Jesse Klaver altijd onzin uitkraamt, ik denk alleen dat hij zelf niet weet wat hij zegt. Jesse is een lege huls, die door partijstrategen wordt gevuld met teksten en maniertjes van Obama, Trudeau en anderenIk trok de laatste tijd veel op met ex-Vitesse-voetballer Theo Janssen. Ik vind Theo Janssen een betere debater dan Jesse Klaver. Ik vind hem ook duidelijker, want alles aan Jesse Klaver is nep."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Jesse Klaver

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1