appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De klimaatspijbelaars moeten veel serieuzer worden genomen

ANP
maandag 11 februari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Druktemaker Cesar Majorana had verwacht dat na het vredige protest op het Malieveld, de klimaatspijbelaars wel serieus zouden worden genomen. "Maar dat is nog steeds niet gebeurd. In plaats daarvan scheept het kabinet ze af met 'we doen al zo veel, vraag er niet om'," zegt hij in De Nieuws BV.

Druktemaker Cesar Majorana - 'We doen al zoveel, vraag niet om meer'

Mark Rutte zei: "We doen al zo veel, vraag niet om meer." Maar volgens Cesar doen we zeker niet genoeg. Een waslijst aan Europese landen doen al meer aan duurzame energie dan wij. Cesar: "'We doen al zo veel, vraag er niet om.' Je hoopt dat Mark Rutte het zou zeggen als die top 10 vervuilende bedrijven weer eens om belastingvoordelen vragen."

Druktemaker Cesar Majorana - 'We doen al zoveel, vraag niet om meer'

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1