appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

Luister terug

SER presenteert principe-akkoord pensioenen, vakbondsleden nog kritisch

woensdag 5 juni 2019

Vakbond FNV gaat het principe-akkoord over de pensioenen voorleggen aan de ruim 1 miljoen leden. Dat is de uitkomst van een bijeenkomst van het FNV-ledenparlement dinsdagavond. Het bestuur van vakbond is vóór het principe-akkoord, maar zal het in het referendum met een neutraal advies voorleggen, omdat het ledenparlement veel kritiek heeft. 


Over het pensioenakkoord praten we met economieredacteur Nik Wouters, ZZP'er Annemieke de Crom en politiek redacteur Marleen de Rooy.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1