appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers

NOS Radio 1 Journaal

Verbijstering en verdriet op bewonersbijeenkomst Dordrecht na gezinsmoord

woensdag 11 september 2019, 06:37 uur

In Dordrecht is een bijeenkomst geweest naar aanleiding van de gezinsmoord gisteren. Een agent doodde zijn twee kinderen, zijn vrouw en zichzelf met een dienstwapen.

Er kwamen zo'n 200 mensen naar de Ontmoetingskerk om hun verdriet te delen en stil te staan bij de gebeurtenissen. Ook burgemeester Kolff was aanwezig. Hij zei tegen de aanwezigen dat ze niet boos moeten zijn op de dader, omdat je niet kunt weten wat er in het brein van zo iemand is omgegaan.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1