appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

Artsen zonder Grenzen trekt zich tijdelijk terug uit Ad Dhale

dinsdag 13 november 2018, 06:13 uur

Dan, Jemen. De nood in het door burgeroorlog verscheurde land blijft onverminderd hoog. Sterker nog, de strijd laait er de laatste weken nog verder op, met alle gevolgen van dien. Zo was Artsen zonder Grenzen deze week genoodzaakt de hulp in de stad Ad Dhale te stoppen, ondanks de enorme schreeuw om steun.

Ton Berg is projectleider voor AzG Nederland en is sinds een paar weken in Jemen. Ze vertelt over het besluit en haar tijd in Jemen. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1