appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

Opvangcentra voor daklozen lopen vol

maandag 12 november 2018, 06:07 uur

De noodopvang voor daklozen loopt vast omdat er nauwelijks doorstroming is. Ze komen namelijk steeds moeilijker aan een sociale huurwoning en het aantal daklozen neemt ook nog eens toe. Daarom heeft een aantal hulporganisaties in de daklozenopvang een brandbrief gestuurd naar minister Ollongren van Binnenlandse Zaken.

Jan Laurier is voorzitter van de Federatie Opvang, een van de ondertekenaars van die brief, vertelt over de problemen in het NOS Radio 1 Journaal. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1