appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof

NOS Radio 1 Journaal

Presentator: Mark Visser

Luister terug

Documentaire over 'De vliegende tandarts uit Lochem' Gerrit Wolsink

vrijdag 29 maart 2019

In de jaren zeventig was motorcrosser Gerrit Wolsink op zijn best. De vliegende tandarts uit Lochem, zoals zijn bijnaam luidde, behoorde tot de wereldtop en streed altijd mee om de wereldtitel in de koningsklasse, de 500 cc. Zondagavond blikt het programma Andere Tijden Sport terug op de carrière van de inmiddels 71-jarige Wolsink.

In een theater in Nijverdal was een speciale voorvertoning van de documentaire. De hoofdrolspeler was daarbij aanwezig als eregast, samen met vriend en generatiegenoot Bennie Jolink, zanger van de popgroep Normaal.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1