appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

NOS Radio 1 Journaal

Van de Looi per direct weg bij Willem II

donderdag 8 maart 2018, 06:50 uur

Erwin van de Looi is per direct opgestapt als trainer van Willem II. Twee dagen geleden riepen de supporters massaal om zijn vertrek, maar daar wilden hij en de club aanvankelijk niets van weten.

Nu heeft de trainer alsnog besloten de handdoek in de ring te werpen. "Hoewel de club in een statement duidelijk heeft aangegeven met mij door te willen gaan als hoofdtrainer, heb ik na indringende gesprekken in mijn omgeving toch besloten om per direct te stoppen als hoofdtrainer van Willem II", laat Van de Looi vandaag weten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1