appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

Ambassadeur Wouter Jurgen is 'onze man in Myanmar'

maandag 29 januari 2018, 07:00 uur

De Nederlandse ambassadeurs uit de hele wereld zijn even een weekje terug in Den Haag. Voor de ambassadeursconferentie. Daar bespreken ze de ontwikkelingen in Nederland, het beleid van de nieuwe regering en wat er zoal speelt in de wereld.

Wouter Jurgens is 'onze man' in Myanmar, het land dat veel in het nieuws is vanwege de Rohingya vluchtelingencrisis. Hoe gaat Jurgens er te werk?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1